Påmelding for medlemmer av Vivil IL til Vivillekene 2019

Fredag 24. – søndag 26. Mai 2019 på Nadderud Stadion.
Påmeldingsfristen er utvidet til fredag 26.04.2019

Denne siden brukes av Vivil-medlemmer for å melde seg på til Vivilekene 2019. Dersom du ikke er medlem av Vivil, gå til https://www.vivillekene.no/pamelding/ for informasjon.

Alle deltagere får T-skjorte. Husk å oppgi størrelse!

Vi har utviklet en elektronisk påmeldingsløsning. Vårt mål er at denne skal være enkelt å bruke samtidig som at påmeldingen blir riktig.

Påmeldingen forgår i 2 trinn:

  • Først registrer du deg, med navn og E-post adresse.
    E-postadressene er enten din egen adresse eller en som hjelper deg med påmelding. Samme E-postadresse kan brukes til påmelding av flere deltagere. Vær nøye med å skrive riktig navn.
  • Du vil få en E-post med en lenke til en WEB-side hvor du kan fortsette påmelding.
    Via denne lenken kan du også endre påmeldingen inntil påmeldingsfristen har gått ut. Lenken er unik for hver enkelt deltager. Ta derfor godt vare på denne E-posten
    Dersom du ikke har fått E-post fra oss i løpet av kort tid, vær vennlig å sjekk mappen for “Søppelpost”.

Dersom du skal dele på en ledsager på Vivil-festen, angir du f.eks. 1,5 person når du angir totalt antall deltagere på festen.

 Vi har laget en detaljert veiledning som beskriver påmeldingsløsningen i detalj. Dersom du ikke har brukt løsningen kan det være en god ide og lese igjennom denne før du begynner.

Trykk her for å åpne veiledningen i et nytt vindu.

For spørsmål og hjelp med løsningen kan du kontakte Harald Mjelva, E-post: harald@vivillekene.no eller på mobil 918 86 986. Det kan være lurt å se igjennom den detaljerte veiledningen, som også inneholder noen råd om feilsøking før du tar kontakt.