Godt nytt år til alle Vivil-venner!

 

Kjære alle Vivilvenner, samarbeidspartnere og støttespillere. Nok et år er over, og vi vil takke hver og en av dere for godt følge gjennom året og for all innsats, alt engasjement og ikke minst all positivitet dere viser.

Vanligvis synes jeg det er skikkelig koselig å sette meg ned å skrive julebrev. Oppsummere året litt, og reflektere over hva vi har fått til. I år er det litt annerledes. Vi føler med alle våre medlemmer, og synes det er synd at vi har fått til få aktiviteter sammenliknet med et vanlig Vivil-år.

2020 har vært et krevende år med store tilpassinger for oss alle pga Koronaen. Vi hadde jo ambisjoner om å lage et fantastisk VinterVivil, en fantastisk Vivil-Lekene opplevelse, og mye annen moro i løpet av 2020, men det ble ikke så mye av det. Vi prøvde oss på Vivil CompactGames i Bærum idrettspark i november, men fikk ikke lov til å gjennomføre. Det skal vi forsøke igjen senere når vi får lov til å være mer sammen igjen!

Der vi alle har kjent isolasjonen på kroppen med all den usikkerhet som følger, så har det vært godt å se at mange av gruppene har jobbet hardt for å ha et tilbud til våre medlemmer. Vi har gjennomført mange treninger med gode smitteverntiltak takket være supre gruppestyrer og trenere.

 

Vi ser frem til 2021 – der vi blant annet planlegger Kick the Limits langrenn og alpint. Vi håper på at vi kan komme tilbake til normale aktiviteter i løpet av året.

Vi ønsker dere alt godt inn det nye året!

 

Nyttårshilsen, for styret i Vivil IL –

fra David og Ville Villkorn såklart!