Vivil-butikken

Vi har laget et lite utsalg i nytt lagerlokale i nabohuset ved siden av Dissimilishuset, der dere kan komme å hente bestilt tøy, kjøpe tøy hvis du ikke har bestilt, i tillegg til at du kan kjøpe Vivil t-skjorter, sokker, kjempefine bager i flere størrelser, sekker,capser og andre morsomme effekter!

Du kan laste ned bestillingsskjemaet under og sende din bestilling til post@vivilil.no eller stikke innom Vivil-kontoret. Ring gjerne på forhånd for å sjekke at vi er på plass. Vi tar imot kort eller kontant.

 

 

 

Vivil IL Overtrekksdress Vivil IL Overtrekksdress_rygg

 

Vi har utviklet en fullverdig treningsdress med materialer av meget høy kvalitet, og mange gode tekniske løsninger. Størrelsene og justerings mulighetene er mange slik at dressen passer både til våre aktive utøvere og til støtteapparatet. Buksene har glidelås helt opp til livet, ekstra trykknapp, to bukselengder i hver størrelse, romslig glidelåslomme og vindtett front. Tekstilet på baksiden transporterer fuktighet og puster svært godt.

Jakken har mange reflekser for god synlighet, justering nederst, to glidelåslommer. Pustende nettingfôr på innsiden og vindtett stoff på utsiden. Dette er ikke bare en treningsdress med Vivillogo, dette er også meget praktisk og godt egnet treningstøy for de aller fleste av våre grupper og utøvere.

Superfint nytt treningstøy for alle både i og rundt Vivil.
Superfint nytt treningstøy for alle både i og rundt Vivil.

 

Priser i Vivilutsalget:

 

Nytt klubbtøy, helt sett: 1100 nok

Vivil Bag stor (200L) 500 nok

Vivil Bag liten (40L) 400 nok

Vivil sekk 200 nok

Vivil T-skjorter 50 nok

Vivil collegegensere 150 nok

Vivil caps 40 nok

Vivil buff 40 nok

Vivil Sokker (lange) 25 nok

Vivil drikkeflasker 20 nok

 

Normalt er det kun mellom 0900 og 1500 det er bemanning. Det kan være lurt å ringe kontoret, for å sjekke at vi er på plass.
Last ned bestillingskjemaet og send din bestilling til post@vivilil.no

Microsoft_Excel_2013_logo-liten
Bestillingsskjemaet

Velkommen til Vivilbutikken!